frier architecture  er en dansk arkitekttegnestue i Aarhus, etableret i 2010.

Vi har erfaring på en række områder inden for arkitektur, interiørløsninger, produktdesign, renovering og bolig-, showroom og butiksdesign.

Vi rådgiver både private og erhvervskunder og udvikler arkitektoniske møbler og produkter i samarbejde med udvalgte partnere. Køkkendesign og andre indbyggede møbler bliver udviklet og realiseret i tæt samarbejde med udvalgte inventarfirmaer, herunder møbelsnedkeriet Morewood for at sikre den bedst mulige kvalitet i vores skræddersyede løsninger.

Gennem dialog og design er det vores mål at levere unikke og gennemtænkte løsninger til vores kunder, og størrelsen af vores tegnestue giver os mulighed for at giver hvert et projekt stor opmærksomhed.

Tøv ikke med at kontakte os om dit fremtidige hjem, showroom eller alt derimellem.

Line Frier
Arkitekt, indehaver

Arkitekt / ingeniør, M. Sc. Eng i Arkitektur

t: +45 53 27 08 36
m: lf@frierarchitecture.dk

 


 

“God arkitektur bliver smukkere med tiden. For at opnå det, er holdbare materialer, der ældes med ynde, essentielle.”

 


 

Vores tilgang

frier architecture er en tværfaglig og research-baseret arkitektvirksomhed. Med en designmetode funderet i analyse er vores mål at udfordre arkitekturen og sætte spørgsmålstegn ved alle dens aspekter. Vi er meget passionerede om at designe integrerede løsninger for arkitektur, rum og møbler, og derved søger vi at udvikle originale koncepter med stort fokus på detaljen.

Vi tror på, at arkitektur og design spiller en vigtig rolle i samfundet og har potentialet til at skabe positive oplevelser og således bedre livskvaliteten. Det er vores ambition at udforske det potentiale og udfordre arkitekturen gennem en eksperimenterende tilgang. Vores måle er at udvikle projekter med høj og blivende arkitektonisk kvalitet – og med brugeroplevelsen i centrum.

Tegnestuen blev etableret af Line Frier, som er ansvarlig for den daglige drift og alle projekter. Line Friers arbejde er karakteriseret af en personlig, kunstnerisk og på samme tid teknisk velfunderet tilgang til arbejdet med arkitektur og design.

Hun har formgivet en en variation af projekter – fra en skulptur i byrummet til showrooms, et rådgivningscenter til kræftpatienter og pårørende, arkitektoniske møbler og hjem til ældre med autisme. Tilgangen til et hvert projekt er empatisk med øje for – og med stor evne til – at formgive og løse den opgave, som foreligger.

 


 

Vi har bl.a. samarbejde med følgende: